HOTLINE: 012-6117853

 
 
 
   
 

 
 
 
TENTANG KAMI
ABOUT US
 
 
 


 

 

   
 
 
 

TRB MARKETING ditubuhkan pada tahun 2004 dan bermula sebagai sebuah syarikat yang bergiat cergas dalam pemasaran produk kesihatan dan kecantikan wanita. Visi TRB adalah "Menjadi syarikat yang memberikan produk dan servis yang memahami kehendak dan keperluan setiap wanita "

Team pemasaran TRB sentiasa mengadakan bengkel dan kursus latihan untuk ahli-ahli di serata Malaysia, Singapura, Brunei dan Thailand.

Pada tahun 2012, TRB mengorak langkah menceburi pemasaran produk melalui internet dan media sosial seperti Facebook dan Whatsapp. Selaras dengan itu, jenama JomHamil telah diperkenalkan. Misi Utama JomHamil adalah "Membantu para isteri yang menghadapi masalah kesuburan dan kesihatan wanita".

Pada 2013, PUW iaitu Program Usahawan Wanita telah ditubuhkan. Visi PuW adalah "Menjadi platform perniagaan online Wanita yang membolehkan setiap wanita berniaga dari rumah". Misi PuW adalah "Melahirkan usahawan online wanita yang berpendapatan 5 angka sebulan". Berlandaskan Sistem "Personal Coaching" dan Sistem "Pemantauan" dari Pengetua PuW , dan sistem "Mentor dan Mentee" PuW telah menampakkan kejayaan sehingga ada ahli PuW yang berjaya menjana pendapatan 5 angka , walaupun dengan hanya berniaga dari rumah.

Pada Nov 2013, sejajar dengan Misi TRB, TRB berjaya memperkenalkan produk pertamanya Furmon Nano Cream.

Pada bulan Mac 2014, sistem pesanan online 24jam melalui mobile/internet diperkenalkan. Usahawan PuW boleh login laman web untuk membuat pesanan, menyemak status penghantaran, serta menyemak insentif harian.

Tahun 2015, TRB telah perkenalkan 3 produk baru. Iaitu Fermin, Feminine dan Opk/Upt. Ketiga-tiga produk ini dibawah jenama JomHamil. Web estore : www.jomhamil.com.my dilancarkan tahun ini.
 

KJ
Pengasas TRB

 

 
     

  Together As One For Excellence"